Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra seks til tolv år. "Tunge aromaer af brun sukker, vanilje og kokosnød, dog mild og afbalanceret"
Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra tolv til femten år. Fyldig og afbalanceret med en delikat frugtig note, kombineret med et strejf af vanilje og kokosnød.
Ron Esclavo XO Cask er en premium rom fremstillet af både frisk sukkerrørsjuice og melasse. Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra tolv til femten år.
Oliver’s Maximo Solera Rum. Maximo Solera er rom fra den dominikanske republik, den er lagret efter solera metoden. Rommen har ligget på franske og amerikanske egetræsfade, for derefter at slutte sin lagring af i Pedro Ximenez sherry fade, for at give den sødme, krydderi og fedme. En rigtig rigtig dejlig rom, der har en tilpas[...]
Julepris på en af vores mange favorit rom ! :-)