En kraftfuld aromatisk kompleksitet. Fra den langvarige modning på egetræsfade udspringer fyldige, afrundede og træagtige toner i næsen, mens smagsløgene mødes af ristede noter afbalanceret med en udtalt krydret smag af muskatnød, der er afrundet med en eftersmag af blomme og kanel.
Den oprindelige opskrift på Daniel Boujus cognac blev lavet i 1804, og det er stadig den, der danner grundlag for produktionen i dag. Ingen hokus pokus. Men selvfølgelig en lille hemmelighed i fremstillingen. Vil man have kraftig, mørk og tung cognac, skal råmaterialet være sure druer høstet tidligt, og som tidligere nævnt: Ingen tilsat karamel, kun den ægte farve fra fadlagringen. Og så er Boujus cognacer ikke engang dyre – tværtimod!
Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype.
Meget mørkerød cognac, der har fået lov at lagre 25 år på nye limousin-egetræsfade. Du får en blød og meget behagelig aroma med noter af frugt, nelliker, svesker og kanel. Smagen er ligeledes blød og rund med flere præg af muskatnød, nødder og tørrede frugter.
UDGÅR DESVÆRRE! Denne rom fra El Salvador fra højeste hylde! Lagret i 16 år, de første 15 på Ex-Bourbon fade og derefter 1 år på Maya Ceiba-fade, som er en træsort der findes på de amerikanske kontinenter, det er også kendt som silkebomuldstræet.
Ron Esclavo's XO Cask Str. er og bliver en Bestseller!
Ron Esclavo's XO Cask Str. er og bliver en Bestseller!